Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CWK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CWK. Als je het bestand wilt openen CWK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CWK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ClarisWorks Document Format Apple

Wat is een bestand CWK?

Document gemaakt door Apple's AppleWorks- of ClarisWorks-productiviteitssuite. Kan een tekstverwerkingsdocument, spreadsheet of presentatie zijn. Kan nog steeds geopend worden door iWork-toepassingen (Pagina's, Nummers, Keynote), maar het bestand moet eerst in het AppleWorks 6-formaat zijn en de invoerresultaten kunnen verschillen.

Apple heeft in 1998 ClarisWorks verworven en heeft het vernoemd naar AppleWorks. Beide productiesuites waren beschikbaar in Mac- en Windows-versies. AppleWorks is echter beëindigd en werd het laatst bijgewerkt in 2004.

Hoe een bestand openen CWK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CWK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CWK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CWK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CWK openen

Andere problemen met een bestand CWK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CWK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CWK:

  • het gekozen bestand CWK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CWK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CWK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand