Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CWS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CWS. Als je het bestand wilt openen CWS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CWS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ClarisWorks Template Format Apple

Wat is een bestand CWS?

Sjabloon voor een Claris Works-document, zoals een tekstverwerkings-, tekening- of spreadsheetbestand.

Zowel AppleWorks als ClarisWorks zijn beëindigd.

Hoe een bestand openen CWS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CWS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CWS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CWS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CWS openen

Andere problemen met een bestand CWS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CWS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CWS:

  • het gekozen bestand CWS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CWS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CWS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand