Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CWT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CWT. Als je het bestand wilt openen CWT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CWT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ClarisWorks Texture Format ClarisWorks

Wat is een bestand CWT?

Bestand aangemaakt door ClarisWorks, een programma dat wordt gebruikt voor tekstverwerking, spreadsheet editing en tekening. Bevat texturen die door de tekenfunctie in ClarisWorks worden verwezen.

ClarisWorks werd AppleWorks in 1998. AppleWorks is vervolgens opgelost in Apple's iWork Suite. De laatste update van AppleWorks kwam in januari 2004 met versie 6.2.9 voor Mac.

Hoe een bestand openen CWT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CWT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CWT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CWT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CWT openen

Andere problemen met een bestand CWT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CWT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CWT:

  • het gekozen bestand CWT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CWT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CWT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand