Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CX3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CX3. Als je het bestand wilt openen CX3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CX3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CMS Video Format IDView

Wat is een bestand CX3?

Video bestand opgenomen door Central Manager System (CMS), een reeks programma's die worden gebruikt om video op te nemen met behulp van DVR-systemen. Bewaar de video in een eigen CX3-formaat, maar kan afgespeeld worden met het DVR Player-programma dat bij de CMS-software is opgenomen.

Met behulp van de CMS DVR Player kunt u de CX3 video exporteren naar het .AVI formaat. Kies Tools & rarr. Convert naar AVI in het programma menu.

De CMS-software is verkrijgbaar met DVR, videobewaking en andere bewakingsoplossingen gekocht van IDView. Het kan ook gratis gedownload worden van de IDView website via onderstaande link hieronder.

Hoe een bestand openen CX3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CX3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CX3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CX3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CX3 openen

Andere problemen met een bestand CX3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CX3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CX3:

  • het gekozen bestand CX3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CX3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CX3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand