Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CXD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CXD. Als je het bestand wilt openen CXD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CXD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SimplePCI Graphics Data Format Hamamatsu Photonics

Wat is een bestand CXD?

Bestand gebruikt door SimplePCI microscopie imaging software. Bevat gegevens die zijn gevangen van een aangesloten stuk microscoopapparatuur. Kan een enkele afbeelding of beeldsequentie opslaan. Gebruikt voor beeldverwerving en analyse.

SimplePCI is legacy software en is vervangen door HCImage, die ook het CXD formaat gebruikt.

Hoe een bestand openen CXD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CXD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CXD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CXD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CXD openen

Andere problemen met een bestand CXD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CXD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CXD:

  • het gekozen bestand CXD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CXD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CXD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand