Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CXT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CXT. Als je het bestand wilt openen CXT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CXT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Director Protected Cast Format Adobe Systems

Wat is een bestand CXT?

Cast bestand, of object, gebruikt door Director, een multimedia authoring tool. Opgeslagen in een beschermd formaat dat niet kan worden bewerkt. Hiermee kunnen directe objecten worden gedeeld tussen meerdere gebruikers zonder te worden gewijzigd.

Adobe Director 11 was de eerste versie van directeur vrijgegeven nadat Adobe Macromedia heeft verworven. Nieuwere versies van directeur bewaren beveiligde cast-bestanden als .CCT-bestanden.

Hoe een bestand openen CXT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CXT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CXT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CXT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CXT openen

Andere problemen met een bestand CXT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CXT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CXT:

  • het gekozen bestand CXT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CXT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CXT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand