Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CYBERDUCKPROFILE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CYBERDUCKPROFILE. Als je het bestand wilt openen CYBERDUCKPROFILE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CYBERDUCKPROFILE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cyberduck Connection Profile Cyberduck

Wat is een bestand CYBERDUCKPROFILE?

Verbindingsprofiel gebruikt door Cyberduck, een open source FTP, SFTP en WebDAV applicatie. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat informatie over een specifiek type verbinding.

Cyberduck-verbindingsprofielen worden gebruikt om meer opties toe te voegen aan de lijst met keuzes in het venster 'Open verbinding'. Bijvoorbeeld, een Dropbox-verbindingsprofiel kan worden gebruikt om Dropbox.Com toe te voegen aan de lijst met verbindingsopties.

In Mac OS X worden Cyberduck-verbindingsprofielen opgeslagen in de volgende map:

~ / Bibliotheek / Application Support / Cyberduck / Profielen

Cyberduck-verbindingsprofielen kunnen soms worden gedownload als ".Cyberduckprofile.Xml" -bestanden. U kunt het gedeelte ".Xml" van het bestandsextensie verwijderen om Cyberduck het bestand te openen.

Hoe een bestand openen CYBERDUCKPROFILE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CYBERDUCKPROFILE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CYBERDUCKPROFILE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CYBERDUCKPROFILE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CYBERDUCKPROFILE openen

Andere problemen met een bestand CYBERDUCKPROFILE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CYBERDUCKPROFILE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CYBERDUCKPROFILE:

  • het gekozen bestand CYBERDUCKPROFILE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CYBERDUCKPROFILE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CYBERDUCKPROFILE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand