Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CZIP. Als je het bestand wilt openen CZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ZG Encrypted Zip Archive WinInizio Software

Wat is een bestand CZIP?

Gecodeerd archief gemaakt door ZipGenius, een archiefbeheerder voor Windows. Sla een of meerdere gecomprimeerde bestanden op en bevat vier lagen beveiliging (CZIP, BlowFish, TwoFish en Rijndael). Wordt gebruikt voor het veilig delen van gegevens met anderen.

CryptoZip-archieven kunnen standaard-, zelfvergrendelend of zelfvernietigend archief zijn. Zelfvergrendelende en zelfverwijderende archieven kunnen alleen worden geëxtraheerd met de juiste wachtwoordzin, en drie onjuiste wachtwoorden maken het bestand onherstelbaar.

Hoe een bestand openen CZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CZIP openen

Andere problemen met een bestand CZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CZIP:

  • het gekozen bestand CZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand