Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CZP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CZP. Als je het bestand wilt openen CZP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CZP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ClozePro Archive Format Crick Software

Wat is een bestand CZP?

Bestand gebruikt door Cloze Pro, een programma dat wordt gebruikt voor het opstellen van gestandaardiseerde tests en andere documenten voor studentevaluatie. Hiermee wordt een inhoudspakket opgeslagen dat in de software kan worden geïmporteerd.

De ClozePro-aanvraag is gestaakt.

Hoe een bestand openen CZP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CZP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CZP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CZP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CZP openen

Andere problemen met een bestand CZP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CZP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CZP:

  • het gekozen bestand CZP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CZP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CZP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand