Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

D00 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand D00. Als je het bestand wilt openen D00, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ D00

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adlib/Edlib Sound Format FarStone Technology

Wat is een bestand D00?

Gedeeltelijk schijfafbeeldingsbestand gemaakt door VirtualDrive, een disc imaging en burning application. Hiermee slaat u een deel van een algehele schijfafbeelding op waar andere delen de extensies gebruiken ".D01," ".02," enzovoort. Wordt gebruikt wanneer de groottegrens van een schijfafbeelding overschreden wordt, zodat het volume over meerdere bestanden is gesplitst.

D00-bestanden bewaren gegevens in een formaat die op een schijf kan worden verbrandt of als een virtuele schijf in de software worden geïnstalleerd wanneer deze worden gebruikt met de andere disconderdelen. Deze bestanden worden gebruikt voor back-ups en voor het monteren van schijfgegevens zonder de fysieke schijf in te voegen.

VirtualDrive maakt gebruik van de .VCD-extensie voor volledige discbeelden. Wanneer discbeelden worden gesplitst in meerdere bestanden, kunnen de bestanden de samengestelde extensies gebruiken ".Vcd.D00," ".Vcd.D01," etc.

Hoe een bestand openen D00?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand D00 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de D00 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand D00 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand D00 openen

Andere problemen met een bestand D00

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand D00 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken D00:

  • het gekozen bestand D00 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand D00 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand D00 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand