Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

D01 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand D01. Als je het bestand wilt openen D01, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ D01

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MicroSim PCBoard NC Drill Data Format FarStone Technology

Wat is een bestand D01?

Disc image-onderdeel gemaakt door VirtualDrive, een disc burning en imaging programma. Hiermee slaat u het tweede deel van een schijfafbeelding op waar andere delen de extensies gebruiken ". D00," ".02," enz.. Gemaakt wanneer de grootte limiet voor het totale schijfbeeld is overschreden, zodat het volume in meerdere bestanden is opgesplitst .

VirtualDrive maakt gebruik van de .VCD-extensie voor volledige discbeelden. Wanneer discbeelden worden opgebroken in meerdere delen, kunnen de bestanden de samengestelde extensies gebruiken ".Vcd.D00," ".Vcd.D01," etc.

Hoe een bestand openen D01?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand D01 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de D01 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand D01 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand D01 openen

Andere problemen met een bestand D01

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand D01 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken D01:

  • het gekozen bestand D01 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand D01 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand D01 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand