Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

D2V Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand D2V. Als je het bestand wilt openen D2V, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ D2V

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DVD2AVI Format N/A

Wat is een bestand D2V?

Projectbestand gegenereerd door DVD2AVI die instructies bevat over het verwerken van een groep videobestanden. Typisch links naar meerdere. VOB-bestanden met aantekeningen over hoe u elk kan verwerken. Vaak gebruikt voor het coderen van video.

D2V-bestanden kunnen worden geopend met TMPGEnc, die bij het DVD2AVI-programma is opgenomen. Het D2V-formaat wordt beschouwd als een 'pass-through'-bestand, aangezien de videobestanden door het D2V-bestand doorgegeven worden naar de TMPGEnc-videocoder.

Hoe een bestand openen D2V?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand D2V niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de D2V lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand D2V associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand D2V openen

Andere problemen met een bestand D2V

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand D2V bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken D2V:

  • het gekozen bestand D2V is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand D2V met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand D2V bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand