Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

D64 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand D64. Als je het bestand wilt openen D64, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ D64

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Commodore Emulator Format N/A

Wat is een bestand D64?

Schijfafbeelding opgeslagen van een Commodore 64-schijf. Commodore 64, of C64, was een populaire persoonlijke computer in de jaren tachtig

Hoe een bestand openen D64?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand D64 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de D64 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand D64 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand D64 openen

Andere problemen met een bestand D64

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand D64 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken D64:

  • het gekozen bestand D64 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand D64 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand D64 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand