Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

D88 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand D88. Als je het bestand wilt openen D88, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ D88

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Toshiba Pasopia 7 Disk Format N/A

Wat is een bestand D88?

Schijfafbeelding opgeslagen in het Toshiba Pasopia 7-formaat. Kan worden gemaakt vanuit een Teledisk archief (.TD0 bestand) met behulp van het t2d-bestand conversie programma. Kan worden geopend door eQC-10, een open source Epson QC-10 / QX-10-emulator voor Windows.

De D88-bestandsindeling is een niet-gecomprimeerde disketteformaat die sectorformaten van 128, 258, 512 of 1.024 bytes gebruikt. Elke sector header bevat markers voor track, kant, sector, grootte, aantal sectoren en dichtheid.

Hoe een bestand openen D88?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand D88 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de D88 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand D88 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand D88 openen

Andere problemen met een bestand D88

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand D88 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken D88:

  • het gekozen bestand D88 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand D88 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand D88 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand