Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAA. Als je het bestand wilt openen DAA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PowerISO Direct-Access-Archive Format PowerISO Computing

Wat is een bestand DAA?

Eigen schijfbeeldbestandformaat dat wordt gebruikt door PowerISO, een schijfafbeeldingsapplicatie. Kan worden gecomprimeerd, gecodeerd, wachtwoord beveiligd, en gesplitst in meerdere volumes. Gebruikt voor het monteren van virtuele bestandssystemen als schijfeenheden, evenals beveiliging van gevoelige gegevens.

Gecomprimeerde DAA-bestanden kunnen worden geëxtraheerd, gemonteerd en bewerkt zonder eerst te worden gedecomprimeerd.

Hoe een bestand openen DAA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAA openen

Andere problemen met een bestand DAA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAA:

  • het gekozen bestand DAA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DAA
DAA naar ISODAA naar C2DDAA naar CIFDAA naar DMGDAA naar GBIDAA naar GCDDAA naar GIDAA naar ISZDAA naar MDFDAA naar VCD