Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DABRIEFCASE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DABRIEFCASE. Als je het bestand wilt openen DABRIEFCASE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DABRIEFCASE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RemObjects Data Abstract File Briefcase RemObjects

Wat is een bestand DABRIEFCASE?

Developer-bestand dat wordt gebruikt door Data Abstract, een data-persistentieprogramma dat is opgenomen in de RemObjects SDK. Wordt gebruikt als applicatiecache en slaat applicatiegegevens op tussen herstart. Hiermee kunt u toepassingen sneller uitvoeren, omdat de gegevens niet opnieuw moeten worden geladen.

Hoe een bestand openen DABRIEFCASE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DABRIEFCASE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DABRIEFCASE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DABRIEFCASE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DABRIEFCASE openen

Andere problemen met een bestand DABRIEFCASE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DABRIEFCASE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DABRIEFCASE:

  • het gekozen bestand DABRIEFCASE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DABRIEFCASE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DABRIEFCASE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand