Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DACONFIG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DACONFIG. Als je het bestand wilt openen DACONFIG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DACONFIG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RemObjects Data Abstract Configuration Format RemObjects

Wat is een bestand DACONFIG?

Developer-bestand dat wordt gebruikt door de RemObjects SDK, een verzameling programma's die worden gebruikt om RemObjects middle-tier applicaties te bouwen. Gebruikt door Data Abstract-servertoepassingen en bevat de configuratie voor toegang tot gegevens vanuit een verstrekkende database, zoals een RDBMS (relationeel database management systeem).

DACONFIG-bestanden gebruiken XML-opmaak.

Hoe een bestand openen DACONFIG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DACONFIG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DACONFIG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DACONFIG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DACONFIG openen

Andere problemen met een bestand DACONFIG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DACONFIG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DACONFIG:

  • het gekozen bestand DACONFIG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DACONFIG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DACONFIG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand