Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DACONNECTIONS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DACONNECTIONS. Als je het bestand wilt openen DACONNECTIONS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DACONNECTIONS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RemObjects Data Abstract Connections Format RemObjects

Wat is een bestand DACONNECTIONS?

Database-verbindingsbestand dat wordt gebruikt door Data Abstract, een database ontwikkeling applicatie die bij de RemObjects SDK wordt opgenomen. Stoor verbindingssnaren, instellingen voor pooling en time-out voor een of meer databases. Wordt gebruikt door de middelste RemObjects-applicatie om verbinding te maken met een backend-database.

DACONNECTIONS bestanden gebruiken een XML-formaat.

Hoe een bestand openen DACONNECTIONS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DACONNECTIONS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DACONNECTIONS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DACONNECTIONS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DACONNECTIONS openen

Andere problemen met een bestand DACONNECTIONS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DACONNECTIONS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DACONNECTIONS:

  • het gekozen bestand DACONNECTIONS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DACONNECTIONS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DACONNECTIONS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand