Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAE. Als je het bestand wilt openen DAE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Collada 3D Digital Asset Format Sony

Wat is een bestand DAE?

3D-uitwisselingsbestandsformaat gebruikt voor het uitwisselen van digitale activa tussen meerdere grafische programma's. Op basis van het COLLADA (COLLAborative Design Activity) XML-schema, dat nu door Autodesk wordt eigendom en ontwikkeld.

Het COLLADA formaat is oorspronkelijk ontwikkeld door Sony en wordt nu gezamenlijk ondersteund door Sony en de Khronos Group.

Hoe een bestand openen DAE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAE openen

Andere problemen met een bestand DAE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAE:

  • het gekozen bestand DAE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DAE
DAE naar IGSDAE naar STL