Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAF. Als je het bestand wilt openen DAF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Anchor Data Format Telecompute Integrated Systems

Wat is een bestand DAF?

Beveilig databasebestand voor de Digital Anchor database engine, een compact, robuust en draagbaar databasesysteem. Kan gegevens opslaan in tekst- en binaire formaten.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Digital Anchor.

Hoe een bestand openen DAF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAF openen

Andere problemen met een bestand DAF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAF:

  • het gekozen bestand DAF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand