Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAM. Als je het bestand wilt openen DAM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DeltaMaster Analysis Model Format Bissantz

Wat is een bestand DAM?

Modelbestand gemaakt met DeltaMaster, een front-end voor OLAP-databases die voornamelijk gebruikt worden voor het analyseren van bedrijfsgegevens. Hiermee worden alle instellingen opgeslagen die niet opnieuw gedefinieerd moeten worden voor de analyse van dezelfde gegevens.

DAM-bestanden bevatten hoofdzakelijk cockpit-instellingen, maar bevatten ook definities van aanvullende maatregelen of analysememplaren die instellingen bevatten voor vaak gebruikte evaluaties.

Hoe een bestand openen DAM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAM openen

Andere problemen met een bestand DAM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAM:

  • het gekozen bestand DAM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand