• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAO. Als je het bestand wilt openen DAO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAO
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Disk At Once CD/DVD Image Format N/A

Wat is een bestand DAO?

Dubbele schijf gemaakt met CD / DVD Duplicator software. Gebruikt door cd- en dvd-duplicatorsystemen die meerdere discs tegelijk kunnen dupliceren

Hoe een bestand openen DAO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAO openen
Andere problemen met een bestand DAO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAO:

  • het gekozen bestand DAO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DAO
DAO naar NRGDAO naar BINDAO naar IMGDAO naar ISODAO naar UIF