Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAP. Als je het bestand wilt openen DAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Download Accelerator Partial Download Format SpeedBit Ltd.

Wat is een bestand DAP?

Webpagina die is verbonden met een Access-database. Kan ook gebruikt worden om rapporten via het web of e-mail te verspreiden. Kan dienen als een gegevensinvoerformulier of kunnen interactieve rapporten genereren.

Gegevens toegangsbladen kunnen worden gebouwd in MS Access of gemaakt van andere bestandsindelingen, zoals dBASE-bestanden, Paradox tabellen, spreadsheets en tekstbestanden.

Hoe een bestand openen DAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAP openen

Andere problemen met een bestand DAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAP:

  • het gekozen bestand DAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand