Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAR. Als je het bestand wilt openen DAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DAR Disk Archive N/A

Wat is een bestand DAR?

Een DAR-bestand is een archief van een schijf of groep bestanden die gecomprimeerd zijn met DAR (Disk ARchive) compressie. Het wordt gebruikt voor het maken van split-archieven en incrementele back-ups. DAR-bestanden zijn ontworpen als een vervanging voor het .TAR-archiefformaat.

Hoe een bestand openen DAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAR openen

Andere problemen met een bestand DAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAR:

  • het gekozen bestand DAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand