Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAS. Als je het bestand wilt openen DAS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DeltaMaster Analysis Session Format Bissantz

Wat is een bestand DAS?

Sessie bestand gemaakt door DeltaMaster, een geïntegreerde Business Intelligence-suite die wordt gebruikt voor bedrijfsdata analyse en rapportage. Bevat informatie over het analysemodel (.DAM-bestand), samen met de rapporten, de geschiedenis van de sessie en eventueel de waarden voor een specifiek overzicht van de rapporten.

Hoe een bestand openen DAS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAS openen

Andere problemen met een bestand DAS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAS:

  • het gekozen bestand DAS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand