Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DASH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DASH. Als je het bestand wilt openen DASH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DASH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dashlane Profile Dashlane, Inc.

Wat is een bestand DASH?

Bestand aangemaakt door Dashlane, een programma dat wordt gebruikt voor wachtwoordbeheer, beveiliging van vertrouwelijke gegevens en het maken van veilige online betalingen. Bevat gebruikersgegevens en andere informatie die de gebruiker veilig in Dashlane opslaat.

DASH bestanden worden automatisch gemaakt door het Dashlane programma zelf. Ze kunnen ook handmatig worden uitgevoerd door de gebruiker voor de back-up doeleinden.

In Windows kunnen DASH-bestanden worden gevonden in de volgende map:

C: UsersusernameAppDataDashlaneprofiles

In Mac OS X kunnen DASH-bestanden in de map worden geopend:

~ / Bibliotheek / Application Support / Dashlane / profielen

Sinds OS X 10.7 Lion is deze map standaard verborgen.

Hoe een bestand openen DASH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DASH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DASH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DASH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DASH openen

Andere problemen met een bestand DASH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DASH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DASH:

  • het gekozen bestand DASH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DASH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DASH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DASH
DASH naar MP4DASH naar 3GPDASH naar AVIDASH naar DIVXDASH naar FLVDASH naar H264DASH naar MOVDASH naar MPEGDASH naar MPEG4DASH naar MPGDASH naar RVDASH naar WEBMDASH naar WMV