Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAT. Als je het bestand wilt openen DAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Program Data Format N/A

Wat is een bestand DAT?

Een DAT-bestand is een generisch gegevensbestand dat is gemaakt door een specifieke applicatie. Het kan gegevens bevatten in binaire of tekstformaat (tekstgebaseerde DAT-bestanden kunnen in een teksteditor worden bekeken). DAT-bestanden worden meestal alleen toegankelijk door de toepassing die ze heeft gemaakt.

Veel programma's maken, openen of verwijzen DAT-bestanden. Daarnaast worden veel DAT-bestanden alleen gebruikt voor toepassingsondersteuning en zijn niet bedoeld om handmatig door de gebruiker te worden geopend.

Hoe een bestand openen DAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAT openen

Andere problemen met een bestand DAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAT:

  • het gekozen bestand DAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DAT
DAT naar AVIDAT naar AMVDAT naar M2TSDAT naar MPEG