Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAT_MCR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAT_MCR. Als je het bestand wilt openen DAT_MCR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAT_MCR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minecraft Backup Format Mojang

Wat is een bestand DAT_MCR?

Bestand gemaakt door Minecraft, een open-ended 3D-constructie spel. Beveiligt een back-up van het level.Dat bestand wanneer de nieuwere versie van het spel wordt bijgewerkt van het oudere 'Regio' (.MCR) formaat naar het nieuwere 'Anvil'-formaat (.MCA).

Het level.Dat_mcr bestand kan worden hersteld naar het level.Dat bestand als u wilt terugkeren naar de oudere wereldformaat.

Minecraft Snapshot 12w07b was de eerste versie om te updaten naar het Anvil wereldformaat.

level.Dat_mcr - Een back-up van het level.Dat bestand gemaakt wanneer nieuwere versies van Minecraft bijwerken naar het "Anvil" formaat. Het is gemaakt zodat de gebruiker kan terugkeren naar het oudere MCR formaat indien gewenst.

Hoe een bestand openen DAT_MCR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAT_MCR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAT_MCR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAT_MCR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAT_MCR openen

Andere problemen met een bestand DAT_MCR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAT_MCR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAT_MCR:

  • het gekozen bestand DAT_MCR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAT_MCR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAT_MCR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand