Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAT_NEW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAT_NEW. Als je het bestand wilt openen DAT_NEW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAT_NEW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minecraft Level Format Mojang

Wat is een bestand DAT_NEW?

Game-bestand dat wordt gebruikt door Minecraft, een spel dat open-ended 3D-exploratie en constructie mogelijk maakt. Opslaat gegevens die gebruikt worden om de toestand van de wereld te reconstrueren wanneer een Minecraft-spel wordt herstart. Soms gemaakt wanneer een Minecraft-server crasht.

DAT_NEW bestanden lijken op level.Dat .DAT bestanden of level.Dat_old .DAT_OLD bestanden.

level.Dat_new - Een bestand dat wereldinformatie opslaat en gevonden in dezelfde map als de bestanden level.Dat session.Lock.

Hoe een bestand openen DAT_NEW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAT_NEW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAT_NEW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAT_NEW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAT_NEW openen

Andere problemen met een bestand DAT_NEW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAT_NEW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAT_NEW:

  • het gekozen bestand DAT_NEW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAT_NEW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAT_NEW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand