Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DATA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DATA. Als je het bestand wilt openen DATA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DATA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Analysis Studio Offline Data Format Appricon

Wat is een bestand DATA?

Een DATA-bestand is een gegevensbestand dat wordt gebruikt door Analysis Studio, een statistisch analyse en data mining programma. Het bevat gemynde gegevens in een gewone tekst, tab-gescheiden formaat, inclusief een koptekst van Analysis Studio. DATA bestanden worden meestal gebruikt om gegevens voor offline data analyse op te slaan wanneer ze niet verbonden zijn met een Analysis Studio-server, maar kunnen ook in de online modus worden gebruikt.

DATA-bestanden kunnen gegevens bevatten uit meerdere gegevensbronnen, zoals Microsoft Access en SQL Server-databases. Ze zijn gekoppeld aan een bijbehorend .STP-bestand, dat het projectgegevenschema en objectinformatie bevat.

Vanwege hun tab-gescheiden formaat kunnen DATA-bestanden worden geïmporteerd in Microsoft Excel zodra de koptekstgegevens zijn verwijderd.

Hoe een bestand openen DATA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DATA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DATA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DATA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DATA openen

Andere problemen met een bestand DATA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DATA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DATA:

  • het gekozen bestand DATA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DATA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DATA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand