Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAV. Als je het bestand wilt openen DAV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mace DVR-1600HP Video Format DVR365

Wat is een bestand DAV?

Een DAV-bestand is een video gemaakt door een DVR365 digitale videorecorder, zoals de DSD304, DSD308 of DSD316 DVR. Het bevat gewijzigde MPEG compressie en is opgeslagen in een versleuteld formaat. DAV-bestanden worden gebruikt voor het opnemen van video die door CCTV-camera's wordt gevangen.

DAV-bestanden worden gemaakt door de SightBoss Central Station-software die is geïnstalleerd op de DVR. Ze kunnen op een pc worden afgespeeld met behulp van de stand-alone PC DVR365 speler software. Opmerking: als u een .DAV-bestand wilt openen in de DVR365-speler, moet u eerst op de afspeelknop klikken, waarmee het dialoogvenster geopend wordt geopend.

Hoe een bestand openen DAV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAV openen

Andere problemen met een bestand DAV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAV:

  • het gekozen bestand DAV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand