Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAX. Als je het bestand wilt openen DAX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed CD Image Format N/A

Wat is een bestand DAX?

Gecomprimeerd discbeeldformaat dat wordt gebruikt door het Sony PlayStation Portable (PSP) -apparaat. Bevat een "dump" van de gegevens van een PSP UMD-schijf in een gecomprimeerd .ISO-bestand. Kan worden geopend met UMDGen of een ander disc-hulpprogramma.

PSP game data kan ook worden gedumpt in een .CSO (gecomprimeerd ISO) bestand, dat vergelijkbaar is met een DAX disc image.

Hoe een bestand openen DAX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAX openen

Andere problemen met een bestand DAX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAX:

  • het gekozen bestand DAX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DAX
DAX naar CSO