Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAY. Als je het bestand wilt openen DAY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Day Of The Zombie Map Format BrainBox Games

Wat is een bestand DAY?

Spelbestand gebruikt door Day of the Zombie, een zombie eerste persoon shooter spel ontwikkeld door BrainBox spellen. Beveiligt gegevens voor een spelniveau en bevat terrein, gebouwen, items en andere kaartfuncties. Opgeslagen in de Dag van de ZombieLevels directory.

Hoe een bestand openen DAY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAY openen

Andere problemen met een bestand DAY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAY:

  • het gekozen bestand DAY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand