Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DB. Als je het bestand wilt openen DB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Database Format N/A

Wat is een bestand DB?

Een DB-bestand is een generisch databasebestand dat gegevens opslaat in een gestructureerd formaat, meestal met een arrangement van tabellen, tabelvelden, velddatatypes en veldwaarden. Het kan worden gecreëerd door verschillende database programma's en geëxporteerd naar verschillende formaten, zoals .CSV bestanden. DB-bestanden kunnen ook worden geïmporteerd door meerdere database programma's en wordt ook gebruikt voor gaming bestanden.

Hoe een bestand openen DB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DB openen

Andere problemen met een bestand DB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DB:

  • het gekozen bestand DB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DB
DB naar PDFDB naar XLS