Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DB-SHM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DB-SHM. Als je het bestand wilt openen DB-SHM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DB-SHM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Android SQLite Temporary Database Format SQLite

Wat is een bestand DB-SHM?

Tijdelijke bestand gemaakt door SQLite, een compact database programma dat vaak ingebed is in mobiele en desktop applicaties. Wordt gebruikt door de database voor gedeelde geheugenopslag en wordt automatisch gecreëerd en onderhouden door SQLite. Niet bedoeld om handmatig geopend te worden.

DB-SHM-bestanden worden ook gemaakt met .DB-WAL-bestanden. Beide bestanden worden aangemaakt als extra tijdelijke bestanden voor een database en hoeven niet te worden gekopieerd met de oorspronkelijke database om de gegevens te bewaren. Aangezien SQLite een populaire technologie is, kunt u deze bestanden in een applicatiegegevenslijst zien.

Een database bestand mydb.Db kan mydb.Db-shm en mydb.Db-wal tijdelijke bestanden hebben.

Hoe een bestand openen DB-SHM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DB-SHM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DB-SHM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DB-SHM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DB-SHM openen

Andere problemen met een bestand DB-SHM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DB-SHM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DB-SHM:

  • het gekozen bestand DB-SHM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DB-SHM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DB-SHM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand