Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DB-WAL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DB-WAL. Als je het bestand wilt openen DB-WAL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DB-WAL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Android SQLite Temporary Database Format SQLite

Wat is een bestand DB-WAL?

Tijdelijke database bestand gemaakt door SQLite 3.7.0 of later, een compact database programma dat meestal ingebed is in mobiele en desktop applicaties. Opslaan van voorlopige logboekgegevens (WAL) voor de database. Automatisch gecreëerd en beheerd door de database.

Aangezien SQLite een populaire embedded database technologie is, ziet u mogelijk DB-WAL, .DB-SHM en andere tijdelijke databasebestanden met toepassingen die SQLite gebruiken.

In een SQLite write-ahead logging schema worden alle database wijzigingen geschreven naar het DB-WAL bestand voordat ze zich inzetten voor de database. WAL werd geïntroduceerd als een alternatief programma voor SQLite's standaard "rollback journal" beleid.

Hoe een bestand openen DB-WAL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DB-WAL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DB-WAL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DB-WAL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DB-WAL openen

Andere problemen met een bestand DB-WAL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DB-WAL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DB-WAL:

  • het gekozen bestand DB-WAL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DB-WAL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DB-WAL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand