Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DB1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DB1. Als je het bestand wilt openen DB1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DB1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
S.T.A.L.K.E.R. Game Format Tekla

Wat is een bestand DB1?

Bestand aangemaakt met Tekla Structures software voor het bouwen van informatiebeheer (BIM). Beveiligt een structureel 3D-model van een bouw- of bouwplaatsplan en kan materiaal en structurele complexiteit accuraat vertegenwoordigen. Gebruikt voor het opslaan van bouwplannen voordat ze worden gebouwd.

DB1-bestanden worden vaak geassocieerd met een Tekla-bouwproject (.TBP) bestand.

Hoe een bestand openen DB1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DB1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DB1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DB1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DB1 openen

Andere problemen met een bestand DB1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DB1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DB1:

  • het gekozen bestand DB1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DB1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DB1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand