Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DB2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DB2. Als je het bestand wilt openen DB2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DB2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DBASE II Database Format dataBased Intelligence

Wat is een bestand DB2?

Database bestand gemaakt door dBASE II, een oudere versie van dBASE database applicatie ontwikkelingssoftware. Soortgelijke dBASE 1 databases, maar kan extra data types ondersteunen. Niet vaak gebruikt, aangezien de recente versies van dBASE het .DBF-formaat gebruiken.

DB2-bestanden die door dBASE zijn gemaakt, mogen niet worden verward met IBM DB2-databasesoftware.

Hoe een bestand openen DB2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DB2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DB2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DB2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DB2 openen

Andere problemen met een bestand DB2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DB2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DB2:

  • het gekozen bestand DB2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DB2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DB2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand