Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DB3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DB3. Als je het bestand wilt openen DB3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DB3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Database Format SQLite

Wat is een bestand DB3?

Database bestand gemaakt door SQLite, een lichtgewicht, zelfstandig database programma dat databases maakt met gewone bestanden. Bevat de database structuur en data records. Gebruikt voor het opslaan en ophalen van gestructureerde gegevens met behulp van SQL.

Een gemeenschappelijk SQLite DB3-bestand is PalmDatabase.Db3, die persoonlijke gegevens op de Palm Pre opslaat, inclusief contacten, accountinformatie en call logs.

Hoe een bestand openen DB3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DB3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DB3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DB3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DB3 openen

Andere problemen met een bestand DB3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DB3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DB3:

  • het gekozen bestand DB3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DB3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DB3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand