Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBB. Als je het bestand wilt openen DBB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Skype User Data Format Skype

Wat is een bestand DBB?

Bevat informatie over een Skype-gebruiker, inclusief het gebruikersprofiel en de contactlijst. Ook opgeslagen chatgeschiedenis informatie, die kan worden doorzocht met een Skype-hulpprogramma zoals skypr.

Skype is een softwareprogramma waarmee u telefoongesprekken rechtstreeks vanaf uw computer kunt maken.

Hoe een bestand openen DBB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBB openen

Andere problemen met een bestand DBB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBB:

  • het gekozen bestand DBB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand