Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBD. Als je het bestand wilt openen DBD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DemoShield Project Format Macrovision

Wat is een bestand DBD?

Demo project gemaakt met DemoShield, een programma voor het maken van installeerbare demo's van software applicaties. Wordt ook gebruikt voor het maken van multimedia presentaties. Opgeslagen in verpakt formaat dat via disc of op het web kan worden verspreid.

DemoShield werd voorheen ontwikkeld door Macrovision en werd geïntegreerd met InstallShield. DemoShield is echter in 2007 gestaakt en Macrovision is in 2008 Acresso Software.

Hoe een bestand openen DBD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBD openen

Andere problemen met een bestand DBD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBD:

  • het gekozen bestand DBD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand