Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBML. Als je het bestand wilt openen DBML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Object Relational OR Designer Format Microsoft

Wat is een bestand DBML?

XML-bestand dat is gemaakt door Microsoft's Object Relational (OR) Designer, die bij Visual Studio en andere Microsoft-software voor ontwikkelingsprogramma's van software wordt opgenomen. Bevat "LINQ naar SQL" (Classified Query to Structured Query Language) entiteitsklassen die naar objecten in een database plannen.

DBML-bestanden worden gebruikt door de Visual Studio Code Generator om automatisch Visual Basic, C # of XML broncode bestanden te genereren. Dit stelt ontwikkelaars in staat om databasegegevens direct te manipuleren als inheemse klassen binnen de applicatie.

DBML-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat en moeten voldoen aan het gepubliceerde DBML .XSD-schema.

Hoe een bestand openen DBML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBML openen

Andere problemen met een bestand DBML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBML:

  • het gekozen bestand DBML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand