Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBO. Als je het bestand wilt openen DBO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DarkBASIC Source Code Format The Game Creators

Wat is een bestand DBO?

Programma-object gemaakt met DarkBASIC Pro, een ontwikkelprogramma voor het maken van 3D-games, diavoorstellingen en andere toepassingen. Ontwikkeld met behulp van de BASIC programmeertaal. Kan spelniveau's, 3D-modellen, texturen en andere gerelateerde gegevens bevatten.

Om een ​​DBO-bestand te maken, selecteer "Export" in het menu Bestand binnen DarkBASIC. Kies dan "Dark Basic Object (*. Dbo)" als het bestandstype.

Hoe een bestand openen DBO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBO openen

Andere problemen met een bestand DBO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBO:

  • het gekozen bestand DBO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand