Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBPRO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBPRO. Als je het bestand wilt openen DBPRO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBPRO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DarkBASIC Project Format The Game Creators

Wat is een bestand DBPRO?

Project bestand gemaakt door DarkBASIC Professional, een gratis IDE gebruikt voor het ontwikkelen van 3D Windows games. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat verwijzingen naar .DBA broncode bestanden voor het project, evenals andere project activa, zoals 3D-modellen, texturen en andere afbeeldingen. Kan worden samengesteld in een .exe-spel uitvoerbaar.

DarkBASIC projecten kunnen worden gebruikt voor het creëren van first-person shooters, puzzelspellen, virtuele werelden, ruimtesimulators en meer. De software maakt gebruik van Microsoft DirectX-technologie voor het genereren van 3D-omgevingen.

DarkBASIC Professional is de gratis versie van DarkBASIC, maar bevat ook advertenties in de gebruikersinterface.

Hoe een bestand openen DBPRO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBPRO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBPRO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBPRO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBPRO openen

Andere problemen met een bestand DBPRO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBPRO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBPRO:

  • het gekozen bestand DBPRO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBPRO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBPRO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand