Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBR. Als je het bestand wilt openen DBR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DeepBurner Burn List Format Astonsoft

Wat is een bestand DBR?

Projectbestand aangemaakt door DeepBurner, een cd- en dvd-branderapplicatie. Bevat verwijzingen naar de disc content data, evenals autorun en disc author informatie. Gebruikt voor backups, fotoalbums en audio- en video-schijven.

DBR-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat, maar ze moeten alleen worden bewerkt met behulp van de software, geen tekst- of XML-editor.

Hoe een bestand openen DBR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBR openen

Andere problemen met een bestand DBR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBR:

  • het gekozen bestand DBR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand