Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBS. Als je het bestand wilt openen DBS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SQL Structured Query Language Database Command Format Unify

Wat is een bestand DBS?

Database bestand gemaakt door SQLBase, een embedded database oplossing voor zakelijke applicaties. Opslaan gestructureerde gegevens en tracks verandert in de gegevens in een .Log-bestand. Vaak gebruikt voor het opslaan van gegevens voor kleine desktopprogramma's of mobiele applicaties.

Gupta Technologies, de oorspronkelijke ontwikkelaars van SQLBase, veranderde in de jaren negentig in Centura Software. In 2006 werd Centura Software overgenomen door Unify Corporation.

Hoe een bestand openen DBS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBS openen

Andere problemen met een bestand DBS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBS:

  • het gekozen bestand DBS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand