Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBV. Als je het bestand wilt openen DBV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Database Variable Field N/A

Wat is een bestand DBV?

Definieert databasegebieden met variabele lengte. Kan gebruikt worden om de grootte van tekst en binaire (BLOB data type) velden aan te geven. Verwezen naar een xBase-compatibele database (.DBF) bestand met dezelfde naam.

Hoe een bestand openen DBV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBV openen

Andere problemen met een bestand DBV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBV:

  • het gekozen bestand DBV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand