Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBX. Als je het bestand wilt openen DBX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Express E-mail Folder Format Microsoft

Wat is een bestand DBX?

Folder gemaakt door Outlook Express, een Microsoft-e-mailprogramma. Bevat e-mailberichten voor een specifieke mailbox. Typisch opgeslagen in de gebruikerslijst 'Documents and Settings'. Kan naar een andere map worden gekopieerd om e-mailberichten te back-up.

DBX-mappen hebben namen die overeenkomen met hun mailbox. Bijvoorbeeld, gewone namen zijn Inbox.Dbx, Verzonden items.Dbx, Drafts.Dbx en Verwijderde items.Dbx. Folders.Dbx slaat de master index op voor alle mailboxen. Als het ontbreekt, zal Outlook Express de mailboxen opnieuw indexeren en opnieuw maken.

DBX-mailmappen kunnen geïmporteerd worden in Windows Mail (bijgevoegd in Windows Vista) door File & rarr te selecteren. Import & rarr. Berichten en kies vervolgens Importeer mail vanuit een OE6-winkelmap en selecteer de DBX-map die u wilt importeren.

DBX-mappen kunnen geïmporteerd worden in Windows Live Mail (bijgevoegd in Windows 7) door File & rarr te selecteren. Import & rarr. Berichten & rarr. Microsoft Outlook Express 6 en de juiste DBX-map lokaliseren.

Het programma Stellar DBX to PST Converter kan worden gebruikt om Outlook Express DBX-bestanden te converteren naar het Outlook .PST-formaat. U kunt dan geconverteerde bestanden opslaan in Office 365, HTML, RTF en PDF formaten.

DBX-mappen mogen alleen worden geopend in Outlook Express of geïmporteerd met een ander programma. Als u handmatig geopend of bewerkt, kunnen ze beschadigd raken en kan Outlook Express niet goed functioneren.

Hoe een bestand openen DBX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBX openen

Andere problemen met een bestand DBX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBX:

  • het gekozen bestand DBX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand