Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DC. Als je het bestand wilt openen DC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DesignCAD CAD Format IMSI/Design

Wat is een bestand DC?

3D-ontwerp gemaakt met IMSI DesignCAD, een basis CAD software programma. Gebruikt voor het maken van driedimensionale modellen, waaronder draadframe en solide objecten. Kan ook geanimeerd worden in het DesignCAD-programma.

DesignCAD-bestanden gebruiken meestal de .DCD-extensie.

Hoe een bestand openen DC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DC openen

Andere problemen met een bestand DC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DC:

  • het gekozen bestand DC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand