Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DC1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DC1. Als je het bestand wilt openen DC1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DC1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bloomba E-mail Message Format DevCad

Wat is een bestand DC1?

CAD bestand gemaakt door DevCad, een Windows CAD applicatie. Bewaart een 2D-tekening voor een bouw- of technisch ontwerp. Wordt gebruikt als het native formaat voor het opslaan van CAD documenten.

Hoe een bestand openen DC1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DC1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DC1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DC1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DC1 openen

Andere problemen met een bestand DC1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DC1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DC1:

  • het gekozen bestand DC1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DC1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DC1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand